Aeropress Clear
Aeropress Clear
Aeropress Clear
Aeropress Clear
Aeropress Clear
Aeropress Clear

AeroPress Clear je nova verzija ovog svjetski poznatog aparata za kavu, sada kao kristalno čisti Tritan™. 

AeroPress je nevjerojatno svestran gadget koji će ispuniti očekivanja i početnika i naprednih ljubitelja kave. Ovaj proizvod kombinira prednosti French Pressa, metode filtriranja i tradicionalnog aparata za kavu, što pripremu vaše aromatične kave čini vrlo jednostavnom i brzom.

Osim toga, uređaj vam omogućuje da istražite neograničene okuse kave eksperimentiranjem s vremenom kuhanja, temperaturom vode i fino ili grubo mljevenim zrnima. Ovom metodom dobivate do 250 ml kave odjednom, a cijeli proces traje samo nekoliko minuta.

Aeropress Clear je malen i lagan, tako da svoju kavu možete kuhati bilo gdje. Izrađen je od Tritana™, koji je još otporniji na udarce od običnog polipropilena. Materijal je također jednostavan za održavanje, može se prati u perilici posuđa, a njegova prozirnost nudi veću vidljivost i kontrolu nad procesom kuhanja.


Trenutno se AeroPress smatra jednom od najzanimljivijih alternativnih metoda kuhanja kave. Diljem svijeta održavaju se prvenstva okrunjena Svjetskim prvenstvom u Aeropresu.

Sadržaj pakiranja: AeroPress Clear, 100 papirnatih filtera, miješalica za kavu, lopatica za kavu.

Proizvedeno u SAD-u.

59,98 €

Na stanju i odmah dostupno

Metoda pripreme

Više od Aeropress

Možda vas zanima...