Aeropress Filter Cap
Aeropress Filter Cap
Aeropress Filter Cap
Aeropress Filter Cap
Aeropress Filter Cap
Aeropress Filter CapAeropress Filter Cap
Aeropress Filter Cap

Poklopac filtra za kontrolu protoka dodatak je za AeroPress aparat za kavu. Sprječava kapanje kave, omogućuje stvaranje kreme poput espressa i eksperimentiranje s krupnije mljevenom kavom.

POTPUNA KONTROLA KUHANJA - Pričvrstite AeroPress poklopac filtra za kontrolu protoka na svoj AeroPress Original, AeroPress Go ili AeroPress Clear aparat za kavu kako biste zaustavili kapanje, što vam omogućuje produljenje vremena kuhanja i korištenje krupnije mljevene kave.

KREMA U ESPRESSO STILU - Kada se koristi s papirnatim filtrom i tamno prženom kavom, AeroPress Flow Control Filter Cap koristi povećanje pritiska za stvaranje pjene poput espressa.

FLEKSIBILNOST FILTERA - AeroPress Flow Control Filter Cap se može koristiti s AeroPress filtrom od nehrđajućeg čelika ili AeroPress papirnatim mikrofilterima (ili čak s oba odjednom) za stvaranje raznih ukusnih profila okusa. 

FLEKSIBILNOST - Kompatibilno s AeroPress Original, AeroPress Go i AeroPress Clear. Nije kompatibilan s AeroPress XL aparatom za kavu. 


Proizvedeno u Americi.

*Papirnati i metalni filteri nisu uključeni. AeroPress nije dio seta.

33 €

Na stanju i odmah dostupno

Više od Aeropress

Možda vas zanima...