bialetti venus
bialetti venus
bialetti venus
bialetti venus

New Venus je nadograđena verzija jednog od najpopularnijih modela Moka pot-a od Bialettija, vodećeg svjetskog proizvođača aparata za kavu.

U usporedbi s prethodnom verzijom, nova uključuje novi dizajn gornjeg dijela, gumba poklopca i ručke, kao i povećanu debljinu donjeg dijela za 20%. 

Model Bialetti Venus 4tz koristi se za kuhanje 4 šalice espressa odjednom (cca. 170 ml). Ukupni kapacitet je 210 ml.

Za pripremu pravog talijanskog espressa potreban vam je samo ovaj aparat za kavu, dobra kava i nekoliko minuta!

Njegov aerodinamični oblik i originalni dizajn čine Bialetti Venus izvrsnim ukrasom svake kuhinje. Izgled Bialetti Venusa kombiniran je s funkcionalnošću, pa je tako uređaj izrađen od poliranog nehrđajućeg čelika s crnom plastičnom ručkom. Nehrđajući čelik manje utječe na okus kave od aluminija, a ergonomski oblik ručke omogućuje udobno točenje pripremljenog espressa.

Bialetti Venus je prikladan za plinske, električne i indukcijske ploče. Stavite proizvod na ploču za kuhanje tako da ručka bude izvan dosega topline. Perite ga ručno, bez deterdženata. Nije prikladan za pranje u perilici posuđa.

Kako Moka djeluje? Aparat za kavu sastoji se od gornjeg zatvorenog spremnika, filtera i donjeg spremnika. U filter stavite mljevena zrna kave, ulijte vodu u donji spremnik, ispod razine sigurnosnog ventila i spojite sve elemente. Stavite aparat za kavu na štednjak i pričekajte nekoliko minuta. Vruća voda će teči kroz mljevenu kavu u gornji spremnik i to je to, vaš ukusni i aromatični espresso je spreman!

45,9 €

Još samo 1 na zalihama

Brend
Metoda pripreme

Više od Bialetti

Možda vas zanima...