Cold Brew
Cold Brew
Cold Brew
Cold Brew
Cold Brew

Asobu Cold Brewer je jednostavan uređaj koji vam omogućuje pripremu kave na dva različita načina - kao hladnu infuziju i kao tradicionalnu toplu kavu. Hladna infuzija je kava pripremljena tako da se mljevena kava potapa u hladnu vodu nekoliko sati. Kava pripremljena na ovaj način ima vrlo nježan okus, s niskom gorčinom, sačuvanim aromama i može se čuvati nekoliko dana.

Značajke:

  • Praktičnost - možete pripremiti do 900 ml kave ili čaja - tople ili hladne, bez upotrebe papirnatih filtera!
  • Hermetički zatvorena izolirana posuda - pijte kavu dok ste u pokretu! Održava temperaturu satima!
  • Jednostavnost - dodajte malo kave, ulijte malo vode, pričekajte i gotovo je!
  • Izrađeno od visokokvalitetnih, izdržljivih i sigurnih materijala za hranu.

Dizajn je jednostavan, čvrst, izdržljiv i izrađen od visokokvalitetnih materijala. Sastoji se od izolirane posude, ručke, komore za pripremu s poklopcem i filtera. Posuda je izrađena od nehrđajućeg čelika, hermetički zatvorena, može držati do 1 litru i održava temperaturu satima. Kuhalna komora izrađena je od Tritana - visokokvalitetne plastike bez BPA-a i sigurne za hranu. Ventil na dnu komore otvara se pritiskom na gumb. Fini filter zadržava mljevenu kavu unutra, što rezultira čistom infuzijom.

Priprema: Za pripremu hladne infuzije jednostavno stavite 6 grama mljevene kave u filter za svakih 100 ml hladne vode. Za pripremu pune posude, stavite 54 grama kave u filter i dodajte 900 ml hladne vode. Stavite poklopac i zatvorite ventil. Nakon 12-24 sata otvorite ventil i pritisnite gumb da otpustite infuziju. Dodajte malo leda i gotovo je! Također možete pripremiti i toplu kavu! Samo koristite vruću vodu umjesto hladne i kuhajte kavu 3-4 minute.

69,6 €

Na stanju i odmah dostupno

Brend
Dimensions
100 × 100 × 355 mm
Metoda pripreme

Više od Asobu

Možda vas zanima...